​Udlejning af borde og stole

Hos Hørsholm Serviceudlejning tilbyder vi udlejning af borde og stole. Noget af det vigtigste til en fest er bordene og stolene. Det er nemlig på stolene og ved bordene, at festens deltagere tilbringer klart mest tid, og det har samtidig stor æstetisk betydning for det overordnede indtryk, man får af festens opsætning, hvilke stole og borde man vælger. Vi har et stort udvalg af borde og stole. Vi har borde i tyve forskellige størrelser. Vi har mange slags forskellige borde, heriblandt ovale, runde og cafeborde. Derudover har vi fem forskellige slags stole, heriblandt caféstole i forskellige farver, polstrede stole og guldstole i træ. Du burde kunne finde det perfekte stole- og bordmatch, hvis du benytter dig af vores tilbud om udlejning af borde og stole. 

Vi tilbyder udlejning af borde og stole til alle stemninger

Ingen fester er ens, og som festarrangør prøver man at ramme en unik og særlig stemning. I den forbindelse er det vigtigt, at musikken er velvalgt, at farverne, der dominerer festens udsmykning, er velvalgte og ikke mindst, at borde og stolene passer til den stil, man har valgt. Der skal være en form for harmoni og balance mellem alle de valg, man som festarrangør vælger at tage. Vi garanterer, at vi, qua vores store udvalg, kan levere borde eller stole, der harmonerer med din fests koncept, hvis du benytter dig af vores tilbud om udlejning af borde og stole. 

Vi kan levere borde og stole til fester på hele Sjælland

Vores firma er beliggende i Hørsholm, der ligger nær ved Holte, men vi har mulighed for at levere udstyr til alle byer på Sjælland, hvis man ønsker at gøre brug af vores tilbud. Kunden har naturligvis også mulighed for selv at afhente udstyret hos os.

Skal du holde fest, men mangler borde og stole, så kontakt os på 45 86 68 41 eller info@hoersholm-service.dk.

Har du nogen spørgsmål eller forespørgsler til vores ydelser? Så sig endelig til.

​Hørsholm Serviceudlejning

Gøngehusvej 262, 2970 Hørsholm 

Tlf.: 45 86 68 41

E-mail: info@hoersholm-service.dk

​CVR: 20579889

Åbningstider

​Udstillingen er åben efter aftale og vil

du vide mere, kan du kontakte os her.