​Vi tilbyder leje af duge

Det er muligt at leje mange forskellige slags duge hos os. Udvalget er enormt, og vi er ikke i tvivl om, at vi har en dug, der passer ind i din fests koncept, hvis du vælger at benytte dig af vores tilbud om leje af duge. Vi har duge i alverdens farver, så lad ikke dette være en bekymring for dig, for vi vil uden tvivl have en dug på lageret, der stilmæssigt passer ind i din fests koncept og tema. Vi har i udvalget også særlige, excentriske duge til meget fine arrangementer, for eksempel har vi nogle cremefarvede, specialsyede duge med dertilhørende servietter. Vores udvalg af duge involverer naturligvis også duge i forskellige former, både nogle til runde borde, ovale borde og så videre. 

Du kan nøjes med at leje en enkelt dug

Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt din bestilling er for lille, hvis du benytter dig af tilbuddet om leje af duge hos os. Mangler du blot en enkelt dug til et arrangement, er vi også den rette samarbejdspartner, da der ikke er noget, der hedder minimumsleje hos os, når man lejer hos os. Du kan leje så lidt, som du ønsker og har brug for, når du benytter dig af vores tilbud. Læs mere om serviceudlejning her.

Vi kan levere duge til fester og arrangementer over hele Sjælland

Vores firma holder til i Hørsholm, der ligger nær Holte. Dette betyder dog ikke, at vi kun tilbyder leje af duge i disse to byer. Vi tilbyder duge til alle, og vi kan levere duge til kunder over hele Sjælland. Der er naturligvis også mulighed for at hente dugene hos os, hvis man ønsker dette.

Ønsker du at benytte dig af vores udlejning? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på 45 86 68 41 eller info@hoersholm-service.dk.

Har du nogen spørgsmål eller forespørgsler til vores ydelser? Så sig endelig til.

​Hørsholm Serviceudlejning

Gøngehusvej 262, 2970 Hørsholm 

Tlf.: 45 86 68 41

E-mail: info@hoersholm-service.dk

​CVR: 20579889

Åbningstider

​Udstillingen er åben efter aftale og vil

du vide mere, kan du kontakte os her.