Festudlejning - Vi kan levere en samlet pakke

​Det er en stor opgave at stå for en fest, og derfor vil vi hellere end gerne hjælpe dig i form af vores festudlejning. Vores tilbud om festudlejning indebærer, at vi står for stort set alt det praktiske i forhold til festen. Det eneste, du skal stå for, er at invitere dine gæster, så sørger vi for resten, hvis du benytter vores tilbud om festudlejning. Vi klarer opsætningen af borde samt borddækningen. Vi sørger naturligvis for, at alt bliver på dine præmisser, og at hele arrangementet harmonerer med din smag. Derfor er kunden naturligvis en medbestemmende faktor i forhold til udvælgelsen af borde og stole, duge, bestik og service, glas og så videre, hvis kunden vælger at benytter sig af tilbuddet ’festudlejning’. Du kan se det samlede udvalg på vores hjemmeside.

Hold fester på hele Sjælland med vores festudlejning

Vores firma holder til i Hørsholm, der ligger nær ved Holte, men det betyder ikke, at vi begrænser os til at levere festudlejning udelukkende til disse byer. Vi er fleksible, og vi har mulighed for at levere festudlejning til alle byer på Sjælland, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til festudlejning. 

Udlejning til alle slags fester

Der er naturligvis stor forskel på, hvordan et arrangement skal formes, alt efter hvilken fest der er tale om. Vi har heldigvis stor erfaring inden for og fornemmelse for, hvad der passer til den enkelte fest. Vores udvalg af udstyr er enormt, og vi vil derfor sagtens, i samråd med kunden, kunne finde præcis det udstyr, der passer til hans/hendes fest, hvis kunden benytter sig af vores tilbud om festudlejning.

Hvis du ønsker at gøre brug er vores tilbud om festudlejning, er du meget velkommen til tage kontakt til os på 45 86 68 41 eller info@hoersholm-service.dk for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Har du nogen spørgsmål eller forespørgsler til vores ydelser? Så sig endelig til.

​Hørsholm Serviceudlejning

Gøngehusvej 262, 2970 Hørsholm 

Tlf.: 45 86 68 41

E-mail: info@hoersholm-service.dk

​CVR: 20579889

Åbningstider

​Udstillingen er åben efter aftale og vil

du vide mere, kan du kontakte os her.